Högarn ;)

Idag var första dagen i högstadie. alltså sku no ha vilja ha några veckor till sommarlov men de va faktist helt OK. Först fick vi "bekanta" oss med varandra och den nya klassföreståndaren (Heidi, tror ja?). Sen hade vi jumppa och Till sist "elevhandledning"... Imorgon finns det ändå ett kiva ämne. Hussaa! Sen Finska å matte -.- Nåja kunde vari värre. E faktist helt nöjd me klassen. Har mycke kompisar där. Probleme är att jag måst stiga upp typ någo 6 tiden för bussen far typ 20 över sju å de e tröögt. Har förresten inte berättat att JAG HAR FÅTT UURGULLIGA KANINER. Dome helt JÄTTEsöta. Min heter Choko och min lillesyrras heter Laku. Här e en bild på dom. Dom e jättesöta ( fast det sa ja väl ren, eller? :D). Nåja nu ska jag gå och se på harry potter. Seya <3

// Stumppen





söööööta <3 :)

Jahass då vart det högstadiet imrn...

Hej


Kom just på att jag börjar högstadiet imorgon eller ja det visste jag ju men jag fattade det liksom först nu. Och ALLT är en kris just nu... Jag har en väska visst men jag fick ta en gammal penal och bara plocka ett par pennor och gummin och pennväsare som jag hittade här hemma stoppa dem i pennalen och sätta penalen i väskan och så var den saken klar... men nästa problem... jag han shoppa kläder till första dagen (alltså imorgon) men saken är den att jag och mamma hittade ett par byxor som vi båda tyckte var snygga(vilket alldrig har hänt förrut)men sedan när jag provade dom... :
-Mamma titta dom sitter perfekt
- Neeejnejnej Aldrig dom är för små redan om en vecka prova en storlek större
- NEJ dom är peerfekta dom ska lixom vara tighta fattar du väl...
-Nej jag vägrar köpa dom provadom här som är 170 i stället
-okej då jag provar men jag ska INTE ha dom...-
(provar)
(mamma)-men titta dom sitter perfekt
-om ett halft år ja...
-du ska ha dem i övermorgon i skolan!
-nej dom är obekväma alldeles för stora
-var utan byxor då...
- okej men påriktigt...
(byter till mina egna kläder)
(mamma)- vilka vill du ha nu då
-AHHHHHHH (river ett  par och förr bort dem) (råkede vara 164-.-")


så ni förstår , nu måste gå med bälte också-.- och hoppas bara att byxorna sitter bra imorgon föör dom är Jätte snygga(om dom sitter) annors är dom bara löjliga!!!



Men problemen är inte slut där!!! ...
Idag hittade jag inte min huppare...(munktröja) så måste åka utan...(vägrar ha på mej något annat...


och... mamma ville köra mej till skolan och följa mej in!!!(NEEEJ) men nu frågade hon om jag ville ta bussen istället och jag sa bara visst men tänkte(JAJAJAAAAA jag kom undan!!!!!!) sedan ringde min granne(som går på min klass) och frågade om jag ville ha skjuts och jag tackde ja så nu har jag skjuts men inte med mamma!!! uppdaterar i morgon om hur första dagen i högstadiet var!<3





//Lexy

Sjuk-.-

Hejsan på er läsare(hoppas det är många) men i allafall vi hade en klass fest i förrgår som jag,nanna och stumppen egentligen ordnade det var (ganska) kul... nej jag skämtade det var ROLIGT!!! men jag blev sjuk dagen efter(igår) hade jag över 38 grader feber... fast nu har jag inte riktigt lika mycket feber och jag blir bara bättre hela tiden... och så börjar ju skolan om en vecka!!! Första dagen i högstadiet(nervös) jag har inte förberätt någonting inte handlat väska eller nya skolkläder eller någonting alls och jag är ganska nervös jag men ar vad ska jag ha för kläder och sånt jag vill verkligen passa in!!! Så förslag är välkommna!! Men nu måste jag gå till sängs föör jag är så trött (måste vara febern) men i allafall GOD NATT!!!





// Lexy
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!