Hemma igen + bilder

Halloj!
Jag kom just hem från kalaset och vi hade såå qul! Jag och min kompis går ju inte i samma skola mer eftersom jag är ett år äldre så det är alltid extra roligt att ses!!

Imorgon har vi ett projekt i skolan där man skall skriva om en seriefigur, vad ska jag välja för figur? funderar på typ långben eller något sådant.

Här kommer lite bilder (gamla )

p.S Blondy är sjuk, KRYA PÅ DIG!

Jag och min KÄRA KANIN <3

Jag och Blondy <3

Blondy och jag igen <3

en lite blomma som jag fotade i somras!



// Stumppen

Lalalalal :D

Hej!
Har inte tid att skriva så länge men idag har det varit nästan en helt vanlig dag! Jag har varit i skolan (surprise -.-) och sen va jag en sväng till bibban och så har jag varit på en " klubb ".

Nu ska jag på en av mina bästa vänners födelsedag! Hehe han blir tonåring :o ( fatta! ) tror ni att man blir glad över någo biobiljetter till födelsedag? Jag tror det får bli det :)

Imorgon skall jag på ishockey match! yes! HIFK-Tappara. HIFK HIFK HIFK!!! <3<3<3<3

Jag har planerat med några kompisar att vi ska åka till sverige på sommaren men har " bara " 2 problem : Mamma, Pengar. Mamma är sådär på vår ide eftersom en annan förelder sa till henne att " det där kan dom ju bara drömma om " Sen så kostar det ju en HEL DEL.

Nå ja men nu ska jag fara på kalas
byebye <3
HIFK <3


// Stumppen

God morgon

jag sitter i sängen med Nanna,stumppen och Lexy och skriver det här. Vi sommnade typ halv fyra idaa :)
Nanna skriker under täcket och säger till Stumppen att hon ska bita hennes fingrar om int Stumppen flyttar på sig. jag vakna tackvare Lexy för hon ringde till mejj från rummet brevid >:(  Stumppen ska till Sverige på innebandy turnering och oroar sig för att hon inte ska få tillräckligt med sömn. Någon annan som ska till uppsala?





// Blondy <3

PARTY TIME!

Nu är alla häär hos Lexy! Vi firar Lexys födis som var för lääänge sen:D Nu är vi häär i Lexys rum. Vi har sitt på filmer och ätit och varit ute och härjat:D Vi spelade just JUST DANCE 3! Vi ska alla sova här!!:D

Igår va de nyår och då smällde det minsann :))! Blondys kaniner rymde, Stumppens kaniner blev livrädda, Nannas hund blev inlåst i WC allt pga nyårsraketer! Stackars djur de kan ju inte fatta varför det smäller och pamar allt i ett.

Stumppen var hos nanna på nyåret och de sköt en raket på Stumppens föräldrars bil! Sedan spionerade de på Nannas grannar. Väldigt lyckat, hehe! Vi blev nästan upptäckta men klarade oss tack vare en stor skräpkorg :) Dessutom gjorde vi en speciell vinkningsdans ute vid stora vägen då bilar körde förbi(det var ganska sent...)

Blondy sköt raketer och åt knackkorvar, makaronilåda, sallad och köttbullar (intressant!) samt försökte få kaninerna att lugna ner sig då dom nästan fick hjärtinfarkt (pga av raketer).

Lexy firade nyår med släkten (låter väldigt traditionellt!). Halv två på natten for lexy och hennes kusin ut i byn och skrek för full hals. Lexys lillasyster fick hål i huvudet och Lexy föll ner från taket.

LYCKAD NYÅRSAFTON


Suddig bild det kommer mer imorgon!<3





//Lexy, Nanna, Blondy, Stumppen

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!